4a Desfilada Canina de Nadal

Per als que us animeu a participar en la 4ª Desfilada Canina Nadalenca, o pels que encara no us heu decidit i busqueu informació, en aquest post us deixem tots els detalls esperant que us animeu a participar i vingueu amb moltes ganes!!

10:00 Gimcana Canina:

Una serie de proves que haureu de passar amb la vostra mascota, per tal de guanyar punts. Són proves pensades perquè us divertiu i en les que la vostra mascota tindrà un paper protagonista! Per poder participar-hi, només cal que us apunteu amb el següent full de inscripcio, (que ens podeu retornar per mail vetandvet.gi@gmail.com), trucar-nos al 972.296.283 o venir-nos a veure a Vet&Vet Centre Veterinari i apuntar-vos.

El mateix dia també us podeu inscriure, pero us agrairem si ens podeu avisar amb antelació per poder preparar millor la gimcana  😉 El guanyador de la gimcana tindrà un premi molt suculent!

11:00 Exhibicio ATAGI.

L’associacio Animals de Terapia i Assistència de Girona, ens oferirà una demostració  del que els gossos de teràpia poden fer. Les estrelles canines Gina, Zoe, Mia i la Nube ens ensenyaran la gran ajuda que poden ser per a aquelles persones amb necessitats especials o la teràpia que poden fer en centres com residències geriàtriques per exemple.

11:30 Desfilada Canina de Nadal: Tots podeu participar! Només cal que el vostre gos vingui una mica disfressat, amb temàtica nadalenca a poder ser, i el feu desfilar per ensenyar-nos les seves qualitats! Hi haurà premi al més simpàtic, a la millor disfressa, i al més obedient .

Per inscriure-us, igual que per la gimcana, també us demanem que ompliu el següent full de inscripcio (que ens podeu retornar per mail vetandvet.gi@gmail.com), ens truqueu al 972.296.283 o ens veniu a veure a Vet&Vet Centre Veterinari i us apuntem!

12:15 Entrega de premis i XOCOLATADA AMB MELINDROS per tothom!!

Per acabar la celebració i fer passar la fred de desembre, us obsequiarem a tots amb un got de xocolata desfeta ben calentona i uns melindros, i tots els participants canins tindran el seu obsequi també.

Animeu-vos a participar de la festa, només cal tenir ganes de passar-ho be!


Comments