5a Desfilada Canina de Nadal

Torna el dia que fem Nadal amb família, amics i mascotes! Riurem una estona, compartirem jocs, ens farem fotos, desfilarem amb les disfresses,repartirem premis i obsequis, i ho remullarem amb una xocolota amb melindros per no passar gens de fred. No t’ho pots perdre!

En aquest post trobareu tota la informació sobre la 5a Desfilada Canina de Nadal. Esperem que deixeu la vergonya a casa i vingueu a disfrutar moltíssim de l’activitat com segur que farem nosaltres!!

On es fa?

Davant de Vet&Vet Centre Veterinari, a la Plaça Celestina VIgneaux i Cibils, 3 (17003 Girona)

A quina hora?

A les 9:45 ens trobarem a la Plaça Celestina davant el centre veterinari. Als participants de la gimcana us entregarem una cartilla per segellar les proves. Us direm el vostre número de grup i podreu identificar els membres.

Quines activitats es faran?

Començarem amb la Gimcana Canina, una serie de proves on vosaltres i les vostres mascotes haureu de compenetrar-vos per guanyar com més punts millor, pensades per gaudir-ne tota la família. L’ordre de realització de les proves és correlatiu, us indicarem per quin numero de prova començar per intentar evitar aglomeracions. Cada participant tindrà una cartilla per segellar les proves que haureu de dur sempre amb vosaltres.

Continuarem amb l’exhibició de ATAGI (Associació de Teràpies amb Animals de GIrona), que aquest any consistirà en una classe de educació canina!
I finalment la Desfilada Canina de Nadal pròpiament dita, on podreu ensenyar-nos les disfresses que heu creat, i la compenetració que teniu amb el vostre gos!  L’ordre d’aparició serà segons ordre de inscripció. Esteu atens quan us cridem per nom i/o número. Tindreu entre un minut i un minut i mig per ensenyar-nos la disfressa i les habilitats de la vostra mascota. El jurat prendrà les seves notes i després de deliberar al final de la desfilada farem l’entrega de premis

Per acabar, repartidrem el premi al Guanyador de la Gimcana (segons puntuació), els premis de la Desfilada (segons jurat) a la Millor Disfressa, a El més Obedient, i a El més Simpàtic, i el premi a la millor fotografia del Concurs de Fotografia de Nadal. A més tots els participants tindran un obsequi.

Quan el fred apreti, us donarem xocolata calenta i melindros per passar el matí encara més dolç!!

IMPORTANT: en tot moment vosaltres sou els únics responsables del vostre gos. Recordeu que per participar cal que l’animal tingui xip i la cartilla oficial correctament complimentada. Cal que respecteu la normativa de l’ordenança municipal (gossos lligats, recollir excrements…) Esperem que us ho passeu molt bé i que puguem seguir gaudint de moltes més gimcanes nadalenques!

Què necessites per venir?

Tan sols ganes de passar-ho be, i una disfressa canina de motiu nadalenc si vols participar a la Desfilada.

Com em puc inscriure?

No és obligatori la inscripció prèvia, està obert a tothom! Però si ja saps que vindràs, ens facilitaràs la organització confirmant la vostra assistència per telèfon, mail o directament al nostre centre en persona.

972 296 283     |  vetandvet.gi@gmail.com

BON NADAL!!


Comments