Instal·lacions

Instal·lacions

Recepció i Sala d’espera:

Àmplia i lluminosa amb una zona infantil perque els més menuts estiguin entretinguts. Adjunta hi trobareu la botiga. Si heu arribat en un moment de molta feina i necessitem que us espereu per poder-vos atendre, aquí disposareu d'un espai on vosaltres i la vostra mascota podreu estar còmodament.

Botiga:

              

A la nostra botiga hi trobareu una variada gama de complements per la vostra mascota. Treballem amb marques que destaquen per la seva qualitat, principalment les seguents marques:

alphaspirit gosbi hill's hunter-logo-large noggalogo orijen PetMunchies_Logo versele laga

 

Perruqueria:

Els gossos grans o amb problemes de mobilitat tenen facilitat d’acces a la banyera mitjanant una porta i una taula hidráulica.

Consultes:

Disposem de dues consultes àmplies i lluminoses, equipades amb el material necessari, que permeten realizar una eficaç i còmode exploració dels pacients, i faciliten l’accés a persones amb mobilitat reduïda. Els nostres pacients solen entrar-hi molt contents… ja que saben que al final sempre tenen de premi una llaminadura... o dues!!

Hospitalització:

Els animals que requereixen tractament hospitalari o els pacients quirúrgics, que necessiten estar hospitalitzats durant el pre i el post operatori, descansen en aquest espai equipat amb 3 gàbies i 2 boxes .

És un ambient càlid i tranquil, amb il·luminacio natural i ventilació. Aïllada de la zona de més moviment de la clínica. Disposem d’una gàbia adaptada per poder fer oxigenoteràpia i vaporitzacions.

Sala rx:

Equipada amb un aparell de raigs X digital directe d’ultima generació, que permet reduir el temps de manipulació del pacient i millorar la qualitat de la imatge digitalment, facilitant-ne la interpretació i el diagnòstic.

Quiròfan:

Disposa d’aparell d’anestèssia per gasos i monitoritzacio de les constants vitals del pacient, reduint el risc anestèssic durant la cirurgia.

Sala diagnòstic per imatge:

Amb taula de lona dissenyada específicament perque l’animal estigui còmode durant les ecografies, i adaptada a la realització de les ecocardiografies .

Laboratori:

Compta amb aparell de hematologia i bioquimica, així com micoscopi òptic, i altres eines necessaries per a la realització d’un ampli ventall de proves diagnòstiques amb resultats inmediats.


Plànol d’instal·lacions

planol-cat