Presentació

Vet&Vet Centre Veterinari obre les seves portes al febrer del 2015, oferint un servei veterinari de qualitat als pacients de Girona i rodalies.

Dedicades a la  clínica de petits animals des del 2003, som professionals amb una gran vocació, que t’oferim un tracte amable i proper. Volem que tant vosaltres com les vostres mascotes us sentiu còmodes al nostre centre.  Ens importa la seva salut i benestar, i per aixo continuem formant-nos per tal d’àmpliar els nostres serveis i millorar cada dia els que ja oferim. Per a la vostra comoditat i confiança t’oferim un servei integral oferint un ampli ventall de plans de prevenció, eines de diagnòstic i mesures terapèutiques.

Una altra de les nostres motivacions és poder contribuir en una labor social, ja sigui promovent adopcions o col·laborant en associacions de diferents àmbits del món animal. Actualment col.laborem amb ATAGI, Asociacio de Terapia amb Animals de Girona, associació sense ànim de lucre que realitza intervencions (teràpia, educació, activitat) assistides amb animals, per millorar la qualitat de vida i la integració socila de les persones amb discapacitats onecessitats especials. Trobareu més informacio de aquesta associació a la nostra pàgina d'enllaços.

Us esperem ben aviat a Vet&Vet Centre Veterinari!

 

logo-i-picto

Recorregut virtual

Fes un tour de 360º per la nostra clínica sense moure't de casa!