Serveis

Diagnòstic per imatge

Realització d’ecografies abdominals, ecocardiografies, radiografies i endoscòpia.

Anàlisis clíniques

A vet&vet comptem amb un laboratori d’analisis cliniques propi, on podem realizar una gran part de les analítiques que necessitem per complementar la informació obtinguda durant la visita, de forma inmediata. Realitzem proves de hematología i bioquímica sanguínia, urianàlisis, anàlisis coprològics, testos d’anticossos de les principals malalties, citologies de masses o exudats… La realització d’aquestes proves pot ser clau en el diagnòstic de certes patologies, o necessàries per al control periòdic de l’evolució de malalties cròniques.

Hospitalització

Al nostre centre procurem tenir molta cura dels nostres pacients durant l’hospitalització procurant que estiguin còmodes, ben atesos i que els propietaris sàpiguen que la seva mascota està en bones mans.

Perruqueria

La nostra perruqueria ofereix tot tipus de tallats adaptats a cada client. Realitzem tot tipus de tècniques: stripping, trimmig o tall a tisora, segons les necessitats de cada pèl i cada animal.

La nostra perruqueria també vol ser un complement a la nostra feina de veterinaria, doncs la higiene és fonamental per a gaudir de bona salut. Així doncs, sempre procurem tallar ungles si es necessari , revisar sacs anals i retirar els pèls de les orelles. També hi trobareu tractaments complementaris com banys per problemes de seborrea, o piodermes, o tractaments hidratants per la pell.
Si vols, podràs utilitzar les nostres instal·lacions per fer un autorentat: et proporcionem el xampú que més s’adequa al pèl i pell del teu animal, davantal impermeable, tovalloles, secador… i pots gaudir del bany amb la teva mascota amb totes les comoditats de una perruqueria professional.

Servei a domicili

Ens desplacem a casa vostra sempre que ens ho demaneu i en cas de necessitar proves addicionals proporcionem trasllat a les nostres instal·lacions.

Botiga

A la nostra botiga trobareu alimentació de qualitat i complements per a la vostra mascota, i us aconsellarem sobre quina es la millor opció de dieta, sigui de manteniment o per a alguna malaltia. No dubtis a preguntar-nos