Especialitats mèdiques

  • Medicina general
  • Cirugia general
  • Traumatologia
  • Oftalmologia
  • Dermatologia
  • Exòtics

Diagnòstic i  tractament de les malalties lleus o més complexes que afecten a diferents sistemes (endocrí, digestiu, cardio-respiratori…) i que poden necessitar vàries proves laboratorials o d’imatge per arribar a un diagnòstic.


Es realitzen les proves preanestèssiques indicades per cada cas per tal de minimitzar el risc anestèssic.
El nostre equip humà i instal·lacions estan preparats per realitzar un ampli ventall de ciurgies:de caràcter preventiu com esterilitzacions, d’urgència o formant part del tractament d’una determinada patologia.

L’anestessia és amb gasos i monitorització continua de les constants vitals del pacient durant tota la cirugía.

En acabar els pacients es traslladen a la hospitalització on es recuperen el temps necessari fins que poden marxar cap a casa seva.

red bandage on front injured leg of Shih Tzu
Oferim el diagnòsitc i el tractament, ja sigui conservador o quirúrgic, de les diferents patologies del sistema musculo-esquelètic. En casos mes complexes, un especialista extern es desplaça a les nostres instalacions per major comoditat dels nostres clients.

Cats eye

 

Ens agrada dedicar el temps necessari per diagnosticar correctament les patologies oculars i annexes (parpelles,plecs…), i realitzar proves complementàries quan calen.

dog nose macro close up detail

 

A Vet&Vet donem molta importància a una exploració minuciosa de les lesions i realitzem les proves complementàries necessàries per cada cas.Les patologies de la pell són de les més empipadores pels propietaris i a vegades requereixen varies proves laboratorials per arribar al diagnostic definitiu.

Degut a la varietat d’espècies i les seves particularitats la clínica d’animals exòtics difereix molt de la de gossos i gats; a Vet&Vet estem preparats per a realitzar esterilitzacions, odontología rossegadors,llimat becs, medicina preventiva…